1% -TÁMOGASS!

Ásványráró Jövője Közalapítvány

19111885-1-08

…támogasd Te is Ásványrárót adód 1 százalékával

Bike&Boat

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Civil élet

“Büszkék vagyunk a közösségünk erejére…”

Ásványrárón virágzó civil közösség tevékenykedik, amit az Önkormányzat minden lehetséges eszközzel támogat.

 

Ásványrárói Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

Önkéntes tűzoltóink

——

Aktív turisztikai lehetőségek

Minden, ami Ásványráró…

VÍZITÚRA KERÉKPÁR HORGÁSZAT

Vízitúrás lehetőségek

A Szigetköz Európa második legnagyobb és legváltozatosabb összefüggő szigetvilága, a Duna-delta után. Hazánkban két nagy víztestre bontható, az egyik a mellékágrendszer, több száz, hosszabb – rövidebb ággal, melyben útvesztő jelleggel – elsősorban – vízitúrázhat az ember, akár hetekig, a másik a 127 km hosszú Mosoni-Duna, mely a vándortúrázást szeretők számára nyújt vízitúrás lehetőségeket Rajka és Vének között.

Ásványráró a mellékágrendszer mellett fekszik, kényelmes indulópontja számtalan vízitúra útvonalnak. Itt a teljesen kezdők is találhatnak biztonságos túraútvonala, Kemping, kiépített vízre-szálló hely és vízi jármű kölcsönzési lehetőség is várja a látogatókat. Tovább a vízitúrákra…


Kerékpáros lehetőségek

Ásványrárón fut keresztül EUROVELO 6 nemzetközi kerékpárút, melyen gyönyörű környezetben és jó minőségű úton járhatjuk be a környék nevezetességeit, látogathatjuk meg Győrt vagy Mosonmagyaróvárt.


Horgászat

Ásványráró halban bővelkedő vizeivel, az itt található horgásztanyával és a csónakok számára kikötés lehetőségével a horgászok számára vonzó és élvezetes célpont. A horgászrendről és jegyváltásról a szövetség honlapján lehet érdeklődni!

Az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató aloldal

Ásványráró időjárása

Hasznos oldalak

Móvár hulladék banner