1% -TÁMOGASS!

Ásványráró Jövője Közalapítvány

19111885-1-08

…támogasd Te is Ásványrárót adód 1 százalékával

Széchenyi 2020

Az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató aloldal

Bike&Boat

Közelgő események

Nincsenek következő események.

Aktív turisztikai lehetőségek

Minden, ami Ásványráró…

VÍZITÚRA KERÉKPÁR HORGÁSZAT

Vízitúrás lehetőségek

A Szigetköz Európa második legnagyobb és legváltozatosabb összefüggő szigetvilága, a Duna-delta után. Hazánkban két nagy víztestre bontható, az egyik a mellékágrendszer, több száz, hosszabb – rövidebb ággal, melyben útvesztő jelleggel – elsősorban – vízitúrázhat az ember, akár hetekig, a másik a 127 km hosszú Mosoni-Duna, mely a vándortúrázást szeretők számára nyújt vízitúrás lehetőségeket Rajka és Vének között.

Ásványráró a mellékágrendszer mellett fekszik, kényelmes indulópontja számtalan vízitúra útvonalnak. Itt a teljesen kezdők is találhatnak biztonságos túraútvonala, Kemping, kiépített vízre-szálló hely és vízi jármű kölcsönzési lehetőség is várja a látogatókat. Tovább a vízitúrákra…


Kerékpáros lehetőségek

Ásványrárón fut keresztül EUROVELO 6 nemzetközi kerékpárút, melyen gyönyörű környezetben és jó minőségű úton járhatjuk be a környék nevezetességeit, látogathatjuk meg Győrt vagy Mosonmagyaróvárt.


Horgászat

Ásványráró halban bővelkedő vizeivel, az itt található horgásztanyával és a csónakok számára kikötés lehetőségével a horgászok számára vonzó és élvezetes célpont. A horgászrendről és jegyváltásról a szövetség honlapján lehet érdeklődni!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Ásványráró időjárása

Hasznos oldalak

Móvár hulladék banner