Tájékoztató bankszünnapról

Tisztelt Ügyfelünk!

A Mohácsi Takarék Bank Zrt. 2019. április 30-ával, Takarékbank Zártkörűen Működő Részvénytársaság név alatt folytatja működését (rövid neve: Takarékbank Zrt., székhelye: 1124 Budapest, Németvölgyi út 97., a továbbiakban: Takarékbank Zrt.).

B3 TAKARÉK Szövetkezet és a Pannon Takarék Bank Zrt. a fenti időpontban beolvadnak a Mohácsi Takarék Bank Zrt-be. Ez az egyesülés azt jelenti, hogy 2019. május 1-jén a B3 TAKARÉK Szövetkezet és a Pannon Takarék Bank Zrt. összes betét-, hitel- és számlaszerződése a létrejövő kereskedelmi bankhoz kerül.

A korábban Önöknek is megküldött értesítésünkre figyelemmel kérjük, hogy – mint munkáltató – szíveskedjék az önkormányzat által foglalkoztatottak, munkavállalók, köztisztviselők figyelmét felhívni arra, hogy az egyesülés miatti informatikai teendők elvégzése érdekében 2019. május 2. és 3. napján bankszünnapot fog tartani a Takarékbank Zrt. Az informatikai rendszer megújítása miatt az elektronikus banki szolgáltatások (a kihelyezett elektronikus ügyfélprogram működése, a netbank szolgáltatás működése és a bankkártya egyenlegek frissítése) is szünetelnek 2019. április 30. 19:00 órától 2019. május 6. 08:00 óráig.

Kérjük, hogy a pénzforgalmi megbízások ütemezésénél vegyék figyelembe, hogy az első teljeskörű kiszolgálást nyújtó banki munkanap 2019. május 6-a, hétfő. A terv szerinti  májusi  illetmények átutalására leghamarabb 2019. május 06. napján kerülhet sor az önkormányzat által foglalkoztatottak, munkavállalók, köztisztviselők részére, akik az illetményük terhére legkorábban 2019. május 06. napján tudnak bármilyen bankműveletet végezni.

Amennyiben van olyan juttatás, amelyet Önök az önkormányzat által foglalkoztatottak, munkavállalók, köztisztviselők részére át tudnak adni (pl. munkabérelőleg), és annak átutalására vonatkozóan a bankszünnap tartásával érintett hitelintézetek 2019. április 29-én és/vagy 30-án tárgynapi megbízásteljesítési határidőig megbízást kapnak, valamint a megbízás teljesítéséhez szükséges fedezet is biztosított, a hitelintézetek kiemelt odafigyeléssel teljesítik ezeket a megbízásokat. Az ilyen módon kezelt összegek az az önkormányzat által foglalkoztatottak, munkavállalók, köztisztviselők bankkártyájával igénybe vehetők lesznek a bankszünnap időtartama alatt, hiszen ezeket a tételeket a 2019. április 30. napjának utolsó, a kártyán levő fedezetre vonatkozó adatai tartalmazni fogják. Amennyiben ezek a tételek a hitelintézetek nyitvatartási idejében jóváírásra kerülnek, azok akár az egyes fiókokban személyesen a pénztárakban is felvehetők.

Ismételten felhívjuk a bankkártyával rendelkezők figyelmét 2019. május elseje és május 6-a között a 2019. április 30-án napzáráskor rendelkezésre álló számlaegyenlegük terhére tudnak csak fizetést teljesíteni.

Együttműködésüket köszönjük!

Az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató aloldal

1% -TÁMOGASS!

Ásványráró Jövője Közalapítvány

19111885-1-08

…támogasd Te is Ásványrárót adód 1 százalékával

Civil élet

„Büszkék vagyunk a közösségünk erejére…”

Ásványrárón virágzó civil közösség tevékenykedik, amit az Önkormányzat minden lehetséges eszközzel támogat.

 

Ásványrárói Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

Önkéntes tűzoltóink

——