Közlemény – ivóvíz minoség

Az AQUA Szolgáltató Kft. három vízbázisból szolgáltatja a kiváló minoségu egészséges ivóvizet: Darnózseli, Dunasziget és Feketeerdo.
Mindegyik vízbázisunk mélyfúrású kutakat tartalmaz, mely azt jelenti, hogy teljesen védett, azaz semmilyen módon nem tudja elszennyezni, a külso pl. dunai árvízi hatás. Emiatt sem a múltban, sem jelenleg az ivóvíz minosége egyáltalán nem változott, s az elozetes kutatások alapján várhatóan az elkövetkezo néhány tíz évben is ugyanazzal az üdíto, egészséges és kiváló minoségu vízzel látjuk el fogyasztóinkat vízközmu-hálózaton keresztül. Az árvízi helyzetben is folyamatosan csotörés nélkül muködött a szennyvízhálózat és fogadták a szennyvíztisztító-telepek a szennyvizet. Az üzemeltetési területünkön Mosonmagyaróvár, Hegyeshalom, Levél, Mosonudvar, Jánossomorja, Várbalog, Mosonszolnok, Újrónafo, Máriakálnok, Halászi, Dunakiliti, Dunasziget, Feketeerdo, Rajka, Püski, Dunaremete, Darnózseli, Kisbodak, Lipót, Hédervár, Ásványráró, Kimle, Károlyháza, településeken mind az ivóvízszolgáltatás, mind a szennyvízszolgáltatás zavartalan, semmilyen szennyezo hatás az árvízi helyzetbol nem keletkezett.

Mosonmagyaróvár, 2013. június 10.

Tisztelettel:
Leitner László
ügyvezeto igazgató


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató aloldal

1% -TÁMOGASS!

Ásványráró Jövője Közalapítvány

19111885-1-08

…támogasd Te is Ásványrárót adód 1 százalékával

Civil élet

„Büszkék vagyunk a közösségünk erejére…”

Ásványrárón virágzó civil közösség tevékenykedik, amit az Önkormányzat minden lehetséges eszközzel támogat.

 

Ásványrárói Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

Önkéntes tűzoltóink

——