Rába Quelle Élmény-, Termál és Gyógyfürdo felhívása

FIGYELEM!!!!!

A Wellness-nívódíjas gyori Rába Quelle Élmény-, Termál – és Gyógyfürdo az alábbiakban ismertetett együttmuködési lehetoség miatt keresi meg települését, kérve a személyes segítségét. A fürdoközpont tíz éves születésnapjához közeledve indította el a &#3410 év, 10 hónap&#34 akcióját, amelyet dr. Szakács Imre, a Gyor-Moson-Sopron Megyei Közgyulés Elnökének ajánlásával ismertetünk meg Önnel.

Az egyedülálló akció során a fürdoközpont szolgáltatásainak igénybevételét, egy-egy vasárnap, rendkívüli kedvezménnyel biztosítjuk a megyebeli települések számára, lehetoséget adva arra, hogy legalább egy alkalommal mindenki eljuthasson családjával, barátjával a csodálatos létesítménybe. E szerint Ásványráró lakosai, 2013. január 13-án, 1000 forint/fo áron (a 3 év alattiak belépése díjtalan) látogathatnak el a fürdobe, használhatják a kilenc medencét, az élményelemeket, a csúszdákat, a játszóházat, s persze élvezhetik a minosített termálvíz gyógyító hatását. Az akciót felhasználók, plusz egyszeri kedvezményben részesülhetnek a gyógyászati kezelések igénylése esetén. 45-60db Társadalombiztosítás által támogatott kezelést (3-4 kezelés/nap a 3 hetes kúra esetén) 18.000-23.250Ft helyett 10.000Ft-ért vehetik igénybe 2013. október 3-ig.

Jubileumi felajánlásunk célja, hogy hozzájáruljunk az ásványráróiak ilyen jellegu szórakozásához, pihenéséhez, nem utolsósorban egészségmegorzéséhez.

Bovebb információkhoz juthatnak, videós, fotós anyagokat találhatnak a régió egyik legszebb, legmodernebb fürdojérol a www.rabaquelle.hu honlapon.

Az akció kapcsán, egy közösen egyeztetett idopontban, személyesen is felkeressük. Addig is, ha kérdése, kérése volna, keresse bizalommal munkatársunkat, Szigetvári Orsolyát (Telefon: 30/552-3082. E-mail: orsolya.szigetvari@spaholding.eu)


Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Az európai uniós támogatásból megvalósuló fejlesztéseket bemutató aloldal

1% -TÁMOGASS!

Ásványráró Jövője Közalapítvány

19111885-1-08

…támogasd Te is Ásványrárót adód 1 százalékával

Civil élet

„Büszkék vagyunk a közösségünk erejére…”

Ásványrárón virágzó civil közösség tevékenykedik, amit az Önkormányzat minden lehetséges eszközzel támogat.

 

Ásványrárói Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesület

Önkéntes tűzoltóink

——